Procesele lui Dan Şova, amânate de ÎCCJ pentru luna septembrie

Procesele "CET Govora" şi "Turceni-Rovinari" în care a fost trimis în judecată fostul senator PSD Dan Şova au fost amânate, marţi, de către instanţa supremă. La unul dintre dosare, judecarea cauzei a fost amânată după ce unul dintre magistraşi nu s-a prezentat la şedinţă, pe motiv că este bolnav, iar în celălalt proces avocaţii fostului politician au cerut depunerea mai multor probe.

RomaniaTV.net
20 iun. 2017, 08:40
Procesele lui Dan Şova, amânate de ÎCCJ pentru luna septembrie

La termenul procesului CET Govora, Dan Şova nu s-a prezentat în sala de judecată. Avocatul acestuia a susţinut că nu a putut să vină la acest termen. În schimb, a depus un memoriu în care dă explicaţii cu privire la probele administrate până în acest moment. Prin apărător, Şova a cerut permisiunea să depună înscrisuri noi la dosar, a cerut audierea unui martor şi a solicitat încuviinţarea unei expertize financiar-contabile. 

Vrem să depunem înscrisuri contabile care probează că societatea de avocatură Voinescu folosea banii de la CET Govora pentru stingerea unor datorii personale, nicidecum banii nu ajungeau imediat la Dan Şova”, a arătat avocatul. El a mai solicitat audierea lui Vasile Gheorghiţă, contabilul aceleiaşi case de avocatură, prin care Şova primea lunar 5.000 de euro după ce i-ar fi facilitat obţinerea unor contracte de asistenţă juridical cu firma de stat, aşa cum susţine DNA.