Procesul de divorţ al lui Dinu Patriciu, mutat de la Judecătoria Sectorului 1 la Buftea

Procesul de divorţ dintre omul de afaceri Dinu Patriciu şi soţia sa, Dana, a fost mutat, vineri de la Judecătoria Sector 1 la Judecătoria Buftea, după ce prima instanţă a admis excepţia necompetenţei teritoriale.

RomaniaTV.net
17 ian. 2014, 14:02
Procesul de divorţ al lui Dinu Patriciu, mutat de la Judecătoria Sectorului 1 la Buftea

„Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Buftea, jud. Ilfov. Irevocabilă”, se precizează în decizia instanţei.

La termenul de vineri de la Judecătoria Sectorului 1 au fost prezenţi ambii soţi Patriciu. Niciunul dintre ei nu a dorit să facă vreo declaraţie, potrivit Mediafax.

Procesul de divorţ a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 în 14 februarie 2013. În total, la această instanţă au avut loc nu mai puţin de 14 termene de judecată.

Soţii Dana şi Dinu Patriciu mai au pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 un alt proces, ce are drept obiect partajarea bunurilor pe care cei doi le deţin. În acest sens, soţia omului de afaceri a cerut jumătate de avere, iar următorul termen a fost fixat de instanţă în 22 ianuarie.