Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final, după doi ani de când s-au despărțit. „Oricum sunt învingătoare”. Mesajul dur al artistei pentru fostul soț

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final, după doi ani de când s-au despărțit, Oficial, actorul și cântăreața au reintrat în rândul celibatarilor.

17 feb. 2022, 23:07
Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final, după doi ani de când s-au despărțit. „Oricum sunt învingătoare”. Mesajul dur al artistei pentru fostul soț

La începutul anului 2020, după cinci ani de relație și cinci luni de căsnicie, Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că se despart. Cu toate că au două fetițe, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în viață.

CITEȘTE ȘI: Discuţie halucinantă între Andreea Bălan şi George Burcea: „Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv?”

După doi ani, timp în care cei doi au dus un adevărat război în instantă, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Vedeta a mărturisit că sunt separați și fiecare merge pe drumuri diferite în viață, însă trebuie să aibă grijă de cele două fete împreună, fiecare cum poate.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri incendiare în scandalul dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat de fapt între cele două: „George minte cu nerușinare. După ce se dă sentința va avea dreptul”

”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.