Dumitru Dragomir putea fi mai bogat ca Gigi Becali. Cum a ratat afacerea vieţii: „Credeam că sunt cel mai deștept din lume!”

Dumitru Dragomir este unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa imobiliarilor. Fostul președinte al LPF regretă și acum afacerea care-l putea transforma într-unul dintre cei mai bogați români, peste Gigi Becali!

20 oct. 2021, 12:22
Dumitru Dragomir putea fi mai bogat ca Gigi Becali. Cum a ratat afacerea vieţii: „Credeam că sunt cel mai deștept din lume!”

Dumitru Dragomir putea fi mai bogat ca Gigi Becali. Cum a ratat afacerea vieţii: „Credeam că sunt cel mai deștept din lume!”. Dumitru Dragomir este unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa imobiliarilor. Fostul președinte al LPF regretă și acum afacerea care-l putea transforma într-unul dintre cei mai bogați români, peste Gigi Becali!

Dumitru Dragomir putea fi mai bogat ca Gigi Becali. Cum a ratat afacerea vieţii

Dumitru Dragomir a avut șansa să cumpere tot terenul din zona de nord a Bucureștiului pe vremea în care era doar o mlaștină care se vindea cu o sută de dolari metrul pătrat. Acum, în nordul Capitalei, unde sunt incluse zone ca Aviației, Aviatorilor sau Băneasa, metrul pătrat de teren costă 3.000 de euro!

Gigi Becali, un nou „tun” financiar. Ce spune Dumitru Dragomir: „Nu are nimeni atâta avere în țara asta”

„Când am cumpărat în zona de nord, care acum e 3.000 de euro metru pătrat de teren, era o mlaștină. Puteam să o iau pe toată, era a unei boieroaice, dar eu credeam că ziarele mele sunt cele mai bune, că vindeam și luam bani zilnic. Credeam că sunt cel mai deștept din lume, în loc să vând tot și casa, tot, ca să iau mlaștinile. Luam cu o sută de dolari metrul pătrat și acum e 3.000”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali! Abia acum s-a aflat: „Rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii!”

„Corleone” deține un hotel în zona Aviației, afacere ce s-a dovedit una de succes, mai ales că majoritatea cluburilor sportive care se cazează în București pentru diferite competiții apelează la serviciile stabilimentului de patru stele. Dumitru Dragomir a dezvăluit că în locul hotelului a vrut să construiască un bloc de locuințe sau un cămin de bătrâni: „Am vrut să fac locuințe, acolo unde am hotelul, dar cineva mi-a zis să fac hotel că de aici mănânc, am liniște și copiii au unde să muncească. Am mai avut o idee, am vrut să fac azil de bătrâni, am parcare mare și-n față și-n spate, puteau veni ambulanțele… Acum în pandemie pierd cu el, însă 15 ani nu am avut un pat liber, am câștigat foarte mult”.