Procesul lui Popoviciu a început cu o amânare

Procesul în care este judecat omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost amânat pentru data de 2 februarie. Alături de Popoviciu au mai fost trimişi în judecată rectorul USAMV, un fost prefect al Capitalei şi un fost şef DGIPI

28 ian. 2013, 08:11
Procesul lui Popoviciu a început cu o amânare

A început procesul omului de afaceri Puiu Popoviciu. Procurorii DNA l-au trimis în judecată, alături de alte 10 persoane, pentru tranzacţii imobiliare frauduloase.

Primul termen al procesului a fost unul extrem de scurt. Magistraţii au decis să amâne cauza pentru ca cei judecaţi să-şi angajeze avocaţi.

Sunt complet nevinovat. Vizavi de proiectul Baneasa, foarte mulţi specialişti au apreciat că este absolut legal„, a declarat acesta, potrivit România TV

În dosar au apărut şi interceptări cu nume sonore. Puiu Popoviciu ar fi subevaluat un teren aparţinand universităţii de agronomie, pe care l-a trecut în proprietate privată. Prejudiciul adus statului este de aproape 335 de milioane de lei.

Într-una din interceptările depuse la dosar, Puiu Popoviciu se lăuda că l-a ajutat pe Traian Băsescu în dosarul Flota.

Traian Băsescu susţine că nu a avut niciodată întrevederi şi convorbiri private cu Puiu Popoviciu. Răspunsul lui Băsescu la informaţiile apărute în dosarul lui Puiu Popoviciu. Întrebat care sunt relaţiile cu familia Băsescu, omul de afaceri a răspuns: „Nu are legatura cu cauza”.

Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată, alături de alte 10 persoane, pentru tranzacţii imobiliare frauduloase.

Scandalul stenogramelor. Reacţia lui Mircea Băsescu la legăturile sale cu Puiu Popoviciu VIDEO