Procurori: Mihail Boldea a vândut un parc şi un monument din Galaţi

Publicat: Marţi, 20 Martie 2012 16:59 // Actualizat: Marţi, 20 Martie 2012 17:08 // Sursa: România TV

Procurorii DIICOT spun că reţeaua condusă de deputatul Mihail Boldea se folosea de oameni ai străzii pentru a-şi pune în aplicare înşelăciunile. Membrii reţelei treceau imobile şi terenuri pe numele oamenilor străzii, apoi le revindeau obţinând astfel profituri uriaşe. Toate aceste aspecte se regăsesc în referatul procurorilor, referat care a ajuns marţi la Camera Deputaţilor şi care i-a convins pe parlamentari să-i ridice imunitatea lui Mihail Boldea. Anchetatorii spun că membrii reţelei şi-au trecut pe numele lor chiar şi o parte dintr-un parc din oraşul Galaţi.

Foto: România TV

"Boldea Mihail i-a solicitat unui angajat al primăriei să se ocupe, în regim de urgenţă, de întocmirea documentaţiei necesare intabulării unei părţi din terenul situat pe strada Prundului, parc CFR Galaţi, respectiv terenul situat în municipiul Galaţi, strada Tunelului numărul 4, în suprafaţă de 7.684 metri pătraţi, deoarece o persoană avea pe rolul Judecătoriei Galaţi o acţiune în revendicare urmând, ca ulterior, să-i prezinte şi hotărârea judecătorească prin care persoana devenise proprietara respectivului teren", potrivit referatului procurorilor.

"Mihail Boldea s-a întâlnit cu partea vătămată Radu Gheorghe, cu care, în acea perioadă, era coleg de partid, oferindu-i spre vânzare imobilul din Galaţi, strada Morilor, numărul 126, contra sumei de 230.000 de euro", conform aceluiaşi referat.

"În urma cercetărilor, s-a stabilit că Oficiul Poştal numărul 12, de la care erau expediate actele false, este situat în Galaţi, Bulevardul Milcov, numărul 34, iar cabinetul parlamentar al avocatului Mihail Boldea este situat în Galaţi, bulevardul Milcov, numărul 32, oficiul poştal fiind situat la parterul clădirii în care este situat şi cabinetul parlamentar", se mai arată în acelaşi document.

Camera Deputaţilor a aprobat, prin vot secret, cererea de percheziţie domiciliară, reţinere şi arestare a deputatului Mihail Boldea. Au fost înregistrate 147 de voturi "pentru", 17 voturi "împotrivă", iar patru voturi au fost anulate. Pentru asigurarea cvorumului, la lucrări au participat şi câţiva deputaţi ai opoziţiei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
deputat deputatul Mihail Boldea imunitate Mihail Boldea monument parc procurori
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mar 23:57
Răspunde | Votează email 0 email
afe
In Galati numerotarea imobilelor se face pe verticala??!!!
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H