Procurorii au aflat noi detalii despre violatorul Florin Belu, zis „Ureche”. Este un apropiat al fugarului Cristian Rizea

Procurorii au aflat noi detalii despre Florin Belu, zis "Ureche", care a fost arestat pentru viol, victima fiind Monica Hill, fosta logodnică a lui Cătălin Botezatu. Potrivit ultimelor informaţii, controversatul milionar este un apropiat al fugarului Cristian Rizea.

05 mart. 2021, 10:23
Procurorii au aflat noi detalii despre violatorul Florin Belu, zis „Ureche”. Este un apropiat al fugarului Cristian Rizea
Florin Belu, zis "Ureche" este un apropiat al fugarului Cristian Rizea

Procurorii au aflat noi detalii despre violatorul Florin Belu, zis „Ureche”. Afaceristul a ţinut legătura cu Rizea în tot acest timp cât a fost „pe fugă”, chiar făcându-i anumite „comisioane” la Bucureşti, ori folosind filiere de trafic moldoveneşti, potrvit Ziuanews.ro.

Procurorii au aflat noi detalii despre violatorul Florin Belu, zis „Ureche”

În 2016, Cancan.ro publica un material incendiar despre o întâmplare legată de Rizea şi Belu, care arată legăturile strânse dintre cei doi, dar şi relaţiile dubioase ale fostului politician PSD, devenit fugar, şi lumea interlopă a fraţilor Cămătaru, cu atât mai mult că se ştia că acestia din urma se insinuasera in politica PSD mai ales in perioadele de campanie electorala si vot, cand influentau prin forta electoratul ca sa puna stampila pe anumiti candidati, dar si dupa actul electoral, cand isi cereau „partea” de la castigator, reprezentand afaceri locale banoase, terenuri, imobile, sau functii importante pentru „locotenentii” clanului. Belu s-a implicat serios chiar in campania electorala pentru Rizea si oamenii lui, care era presedintele PSD Sector 5.

La schimb, „Ureche” urma sa primeasca un post de viceprimar, numai ca scandalul cu Robert Negoiță si suspendarea lui Rizea din PSD l-au trimis pe „banca de rezerve” si pe Florin Belu.

Potrivit sursei menţionate mai sus, Florin Belu ar urma să dea detalii procurorilor si despre legaturile lui cu Rizea, despre implicatiile politice si legaturile interlope de tip mafiot din tara si din Moldova, ca si relatiile cu zonele de trafic cu Rusia. Totodata va inlesni extradarea fugarului ex-pesedist, ceea ce doresc si anchetatorii de la Bucuresti.

Citeşte şi: Cristian Rizea riscă o condamnare la închisoare şi în Republica Moldova. Ce acuzaţii îi aduc procurorii moldoveni

Florin Belu , zis ”Ureche”, reţinut pentru viol

Finul lui Nuţu Cămătaru a fost arestat de oamenii legii pentru viol. Florin Belu , zis ”Ureche”, ar fi cercetat pentru agresiune sexuală, faptă ce s-ar fi petrecut în luna februarie. Victima ar fi fost păcălită că va filma un spot publicitar.

Monica Hill ar fi reclamat polițiștilor că, un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul online şi care i-ar fi promis că vor face împreună o reclamă, a agresat-o sexual. A fost dusă într-un apartament, unde ar fi trebuit să aibă loc filmările, iar acolo ar fi avut loc violul.

În data de 02 martie 2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În fapt, in luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul on line, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual.

Ieri, 02 martie, cel îl cauză a fost condus la audieri, ulterior, în baza probatorului administrat fiind reținut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, se arată într-un comunicat al poliției.