Procurorii au decis! Ce se întâmplă cu Daniela Crudu, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat

Daniela Crudu a şocat o ţară întreagă, după ce a fost desfigurată de iubitul croat, în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată de fosta asistentă TV. Bruneta a avut nasul spart și mai multe traumatisme pe corp.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 09:16
Procurorii au decis! Ce se întâmplă cu Daniela Crudu, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat

Deşi a fost bătută cu bestialitate, dosarul Danielei Crudu e la un pas să fie clasat. Poliţiştii şi procurorii vor închide cazul dacă frumoasa brunetă nu va depune plângere.

Fosta asistentă TV are la dispoziţie 90 de zile, însă a anunţat încă din prima zi de la incident că nu va depune plângere împotriva iubitului croat.

Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei„, a dezvăluit Ana Crudu.

Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul croat

Daniela Crudu a laut o decizie la care nu se aştepta nimeni, cel puţin nu atât de repede. La nici o săptămână după ce iubitul croat a desfigurat-o, bruneta a decis să treacă peste acest groaznic episod şi s-a împăcat cu el.

Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate.

Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a declarat un apropiat al Danielei.

Iubitul Danielei Crudu, declaraţii şocante după ce a măcelărit-o: „Dacă aş fi bătut-o, nu mai ieşea din spital”

Motivul pentru care iubitl a bătut-o pe Daniela Crudu

Daniela Crudu a trecut printr-un coşmar, în urmă cu aproape o săptămână, când iubitul croat a snopit-o în bătaie, fiind la un pas să o omoare. Motivul pentru care afaceristul a recurs la acest acest implică o sumă de bani, deloc neglijabilă, 70.000 de euro.

Conflictul dintre Daniela Crudu și iubitul croat, Seco Dubravko, a debutat după ce afaceristul ar fi făcut o descoperire șocantă. Mai exact, iubitul Cruduței s-ar fi trezit, peste noapte, cu un mare minus în cont, aproximativ 70.000 de euro, pe care bruneta i-ar fi sustras.

Citeşte şi: Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro>