Procurorii au descoperit o PROBĂ ZDROBITOARE împotriva lui Cristian Cioacă

Cristian Cioacă află, miercuri, dacă va fi arestat. Fostul soţ al Elodiei Ghinescu a ajuns miercuri dimineaţă în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel. Procurorii susţin că au probe-bombă, care îl vor trimite după gratii pentru uciderea Elodiei.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 06:44
Procurorii au descoperit o PROBĂ ZDROBITOARE împotriva lui Cristian Cioacă

„Nu vorbim de probe noi. Nu există în dosarul ăsta nimic. O să vă lămuriţi”, a declarat Cristian Cioacă.

Procurorii îl contrazic pe acuzat. În urma percheziţiilor din octombrie, anchetatorii au depus la dosar noi probe adunate din apartamentul soţilor Cioacă, acolo unde susţin ei, s-ar fi petrecut crima. Probele sunt nişte pete de sânge, descoperite cu ajutorul unui aparat de ultimă generaţie. Aparatul poate depista petele de sânge chiar şi după 10 ani de la producerea crimei.

„A fost scoasă pardoseala, parchetul din dormitor, iar sub bucata de parchet s-a găsit o pată de sânge destul de mare, de 50 de centimetri lungime, deci este greu de crezut că se putea tăia Elodia la deget, astfel încât să se prelingă sângele pe sub Parchet”, a declarat la România TV, ziarista Lidia Mitchievici.

În replică, poliţistul Cioacă a precizat că petele de sânge provin de la mai multe avorturi pe care le-a făcut Elodia Ghinescu, potrivit România TV. El susţine, în continuare, că nu este vinovat de moartea soţiei sale.

De cealaltă parte, procurorul de caz spune că după crimă, Cristian Cioacă ar fi tranşat cadavrul şi a încercat să şteargă toate urmele. A spălat sângele unde s-a putut. Unde nu, a dat cu glet şi vopsea lavabilă peste urme.

Cu toate aceste probe, Cristian Cioacă a scăpat din nou de arest. Judecatorii au respins propunerea de arestare preventivă pe motiv că Elodia ar putea fi în viaţă, din moment ce nu s-a putut constata decesul ei fizic. Asta deşi o instanţă a declarat-o moartă.