Mafioţi anchetaţi în aceeaşi clădire unde liderul Misa, Gregorian Bivolaru, organiza orgii sexuale

Procurorii DIICOT Bucureşti au audiat cei mai periculoşi infractori din ţară în clădirea în care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a organizat sute de origii sexuale. Culmea ironiei, este chiar clădirea care apare în dosarele făcute de procurorii DIICOT în cazul lui Guru Bivolaru.

24 aug. 2015, 08:51
Mafioţi anchetaţi în aceeaşi clădire unde liderul Misa, Gregorian Bivolaru, organiza orgii sexuale

În urmă cu câteva luni DIICOT şi-a mutat sediul însă clădirea în care Bivolaru organiza orgii sexuale a încăput pe mâna altor procurori: cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Citeşte şi: Maestrul tratamentelor cu URINĂ a pus ochii pe CĂTĂLIN MĂRUŢĂ. Ce vrea să facă Gregorian Bivolaru cu vedeta TV

Putini stiu istoria fabuloasa a cladirii din perioada interbelica, de pe strada Traian. De cativa ani, procurorii au parasit sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru o locatie inchiriata, in apropiere de Piata Unirii din Capitala.

Anchetatorii stiau, atunci cand si-au inchiriat sediul, ca in aceasta cladire a functionat un fost cazinou. Potrivit unei surse apropiate MISA, acolo a fost, timp de cativa ani, unul dintre locurile discrete unde Bivolaru isi consuma partidele de amor cu adeptele miscarii, multe dintre ele minore, scrie Cancan.

Adresa respectiva apare si in rechizitoriile intocmite pe numele lui Bivolaru, trimis in judecata pentru sex cu minore si trafic de persoane, chiar de catre procurorii DIICOT.

Intre momentele cand Bivolaru facea sex cu adeptele MISA si momentele in care procurorii administrau probe, chiar in acel loc, ca intr-o „reconstituire” a trecut insa mai bine de un deceniu.

Asta pentru ca pana in anul 1997, imobilul era intr-o stare avansatata de degradare, iar proprietarul nu avea bani sa il renoveze.

Citeşte şi: Adepţii lui Gregorian Bivolaru, la Băile Herculane. 4.000 de yoghini, prinşi în spirala MISA

Apropiatii lui Bivolaru au intrezarit oportunitatea si i-au propus proprietarului sa renoveze ei gratis vila, iar in schimb acesta sa-i lase sa locuiasca acolo, fara plata unei chirii, timp de cativa ani. Acest lucru s-a si intamplat, de altfel, pana in anii 2000, cand detinatorul proprietatii a considerat ca s-a achitat de datorie si le-a cerut sa plece.