Procurorul care a instrumentat dosarul fermei fiului lui Liviu Dragnea, avansat la DNA

Marian Drăgulescu, procurorul care l-a trimis în judecată pe Ilie Dragne, administratorul fermei la care acţionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, se mută la DNA.

RomaniaTV.net
04 oct. 2017, 14:17
Procurorul care a instrumentat dosarul fermei fiului lui Liviu Dragnea, avansat la DNA

Procurorul Marian Drăgulescu ar urma să-şi îceapă activitatea la DNA săptămâna viitoare, potrivit unor surse din sistemul judiciar.

Marian Drăgulescu activa la Parchetul General din luna aprilie, fiind delegat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Delegarea era valabilă iniţial până în octombrie şi a fost prelungită apoi până în aprilie 2018. După finalizarea anchetei în dosarul Salcia, acesta va activa în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman, unde acţionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată, alături de alte 4 persoane. Acesta este judecat pentru folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii. Acuzaţia de complicitate la evaziune a fost clasată. Alături de Ilie Dragne au fost trimişi în judecată Ştefan Anton Moroşanu, Dumitru Mişu, Aurelian Voicu şi o Stefano Rossi. În dosar sunt investigate infracţiuni de evaziune fiscală şi de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu.