Procurorul care a fugit de jurnalişti ar fi făcut accident vascular cerebral. El se află acum în concediu medical

Cătălin Alexandru Zăvoianu, procurorul de la Caracal care a fugit de jurnalişti, se află în momentul de faţă în concediu medical, după ce în urmă cu câteva zile ar fi suferit un accident vascular cerebral.

17 sept. 2019, 09:06
Procurorul care a fugit de jurnalişti ar fi făcut accident vascular cerebral. El se află acum în concediu medical

Surse din anchetă, citate de adevarul.ro, au arătat că magistratul Cătălin Alexandru Zăvoianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, se află în acest zile – în care are loc reconstituirea crimelor de la Caracal – în concediu medical.

Citeşte şi Reconstituirea crimelor se face degeaba. Declaraţia şoc a primului avocat al lui Dincă

Concediul medical a fost cerut pentru că Zăvoianu ar fi suferit un accident vascular cerebral la mijlocul săptămânii trecute. Astfel, în această perioadă, dintre cei cinci procurori de la Parchetul Judecătoriei Caracal, mai este la post unul singur. Restul sunt în concediu, medical sau de odihnă, iar unul (Ciprian Ovidiu Popescu) este suspendat.

Procurorul Cătălin Alexandru Zăvoianu a intrat în atenţia opiniei publice în urmă cu aproape trei săptămâni, când a fugit de presă la ieşirea de la audierile din Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.