Reconstituirea crimelor se face degeaba. Declaraţia şoc a primului avocat al lui Dincă

Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, spune că au dispărut probe importante ce ar fi putut demonstra dacă Dincă spune sau nu adevărul. În aceste condiţii, susţine acesta, reconstituirea răpirii şi uciderii celor două fete se face degeaba.

17 sept. 2019, 07:24
Reconstituirea crimelor se face degeaba. Declaraţia şoc a primului avocat al lui Dincă

Marţi, continuă reconstituirea răpirilor de la Caracal, Gheorghe Dincă refăcând cu anchetatorii traseul pe care l-a parcurs cu Luiza Melencu, în luna aprilie, după ce a răpit-o pe aceasta. Totuşi, demersul i se pare inutil unuia dintre avocaţii criminalului.

Citeşte şi Imagini inedite de la reconstituire. În faţa lui Dincă a fost adusă o fată care seamănă cu Alexandra VIDEO

Din punctul meu de vedere, ca avocat, mi se pare târziu. De regulă, aceste acte se fac foarte aproape, ca să nu se piardă probe. În mod cert, aceste acte trebuiau făcute în prima săptămână, atunci. O anchetă făcută ca la carte ar fi însemnat să se facă o reconstituire imediat după declarația dată atunci, în care Dincă își recunoștea faptele.

Era mult mai bine să fi fost făcută atunci, la cald, decât acum, deoarece exista posibilitatea de a mai descoperi ceva pe traseu, vreun indiciu. Așa, dacă trece o lună, dispar probe. În penal, timpul curge în favoarea inculpatului„, a declarat Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dincă.


loading...
Partenerii noștri