Procurorul Iacob: Suspectul de la Perla a fost reţinut. Are 53 de ani şi este şofer de ambulanţă

Autorul masacrului de la frizeria din centrul Capitalei va fi judecat pentru infracţiunile de omor calificat şi omor deosebit de grav. Bărbatul a fost audiat la Parchetul General, el recunoscându-şi fapta.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 17:42
Procurorul Iacob: Suspectul de la Perla a fost reţinut. Are 53 de ani şi este şofer de ambulanţă

Primele informaţii oficiale legate de masacrul din centrul Capitalei au fost oferite de procurorul de caz, Marius Iacob. Acesta a confirmat în mare parte declaraţiile martorilor, dar a venit şi cu amănunte suplimentare privind faptele şi identitatea atacatorului.

Crima a avut loc în jurul orei 17.30, iar făptaş este un angajat al MAI, în vârstă de 53 de ani. El a intrat în coafor cu o armă şi a tras mai multe focuri, în urma cărora două persoane au murit, iar şase au suferit leziuni prin împuşcare. Suspectul principal a fost reţinut, iar arma crimei a fost recuperată. Este vorba de un pistol de calibrul 9 mm, pentru care are permis„, a declarat procurorul Marius Iacob.

Referitor la posibilul mobil al crimei, Iacob a spus: „S-au stabilit că erau relaţii tensionate între el şi fosta sa soţie… Soţia care este acum decedată. Atacatorul este angajat al MAI, ca şi conducător auto de ambulanţă„.

În cazul în care va fi găsit vinovat, atacatorul, Gheorghe Vlădan, va fi judecat pentru infracţiunile de omor calificat şi omor deosebit de grav.