Mihaiela Iorga s-a întâlnit cu ministrul Justiţiei: Un procuror revocat din DNA nu este un procuror lipsit de drepturi UPDATE

Procurorul Mihaiela Iorga a ajuns, miercuri dimineaţa, la sediul Ministerului Justiţiei unde a avut o întâlnire cu Tudorel Toader, după ce a declarat că un procuror de la DNA Ploieşti a sunat-o pe fiica ei la şcoală, dar şi pe mama sa pentru a încerca să vorbească cu ea. Mihaiela Iorga merge şi la DNA Ploieşti, unde va fi audiată.

RomaniaTV.net
04 oct. 2017, 06:38
Mihaiela Iorga s-a întâlnit cu ministrul Justiţiei: Un procuror revocat din DNA nu este un procuror lipsit de drepturi UPDATE

UPDATE Mihaiela Iorga a declarat, miercuri, după discuţia pe care a avut-o cu ministrul Justiţiei, că un procuror revocat din DNA nu este unul lipsit de drepturi.

„Un procuror revocat din DNA nu este un procuror lipsit de drepturi. Are dreptul la viaţă, are dreptul de a profesa, are dreptul de a fi cercetat cu respectarea principiilor legale. Am sesizat ceea ce am avut de sesizat”, a declarat Mihaiela Iorga, potrivit Mediafax.

Mihaiela Iorga a precizat că în cursul zilei se va prezenta la DNA Ploieşti, fiind citată de procurori.


„Este o audienţă. Cineva îmi spunea ieri că atât cât trăim trebuie să credem în dreptate. Dacă nu credem în dreptate nu avem pentru ce să trăim. Cred că este o filosofie de viaţă. Trăiesc, deci, să lupt”, a declarat Mihaiela Iorga la intrarea în sediul ministerului.

Procurorul a declarat, luni, că un procuror de la DNA Ploieşti a sunat-o pe fiica sa la şcoală, dar şi pe mama sa pentru a încerca să vorbească cu ea, Iorga precizând că a cerut audienţă la ministrul Justiţiei şi că va sesiza Inspecţia Judiciară în acest caz.

Citeşte şi: Inspecţia Judiciară s-a autosesizat după ce procurorul Mihaiela Iorga s-a plâns că DNA PLOIEŞTI i-a sunat fiica