Prodanca, soţia lui Reghecampf, are probleme cu sarcina. Medicii i-au dat o veste proastă

Ana Maria Prodan este însărcinată în două luni şi are deja probleme medicale. Impresara a leşinat sâmbătă şi acuză dureri foarte mari în zona lombară. Alarmat, Reghe a contactat o clinică din Viena pentru a-şi duce soţia să facă un set de analize amănunţite.

09 apr. 2013, 08:59
Prodanca, soţia lui Reghecampf, are probleme cu sarcina. Medicii i-au dat o veste proastă

Anamaria Prodan are probleme cu sarcina şi nu se simte deloc bine. Sâmbătă, impresara a leşinat în casă şi cu greu i-a revenit cunoştinta. Speriată şi îngrijorată, Nuţi, bona lui Reghe Jr, a chemat salvarea. Medicii i-au acordat Anei primul ajutor şi au stabilizat-o, apoi i-au recomandat să meargă să-şi facă o serie de investigaţii medicale, pentru a nu avea alte complicaţii care să-i afecteze sarcina.

Potrivit wowbiz.ro, soţii Reghecampf au hotărât să plece la Viena, la o clinica foarte cunoscută de obstetrică-ginecologie, pentru a face un set amănunţit de analize.

Fiind a patra sarcină, după trei cezariene, Prodanca trebuie să fie foarte atentă şi să se menajeze cât de mult posibil în timpul sarcinii. Pe lângă faptul că ia foarte multe medicamente pentru sarcină, majoritatea vitamine, Anamaria va trebui să se odihnească foarte mult, iar în ultimul trimestru de sarcină va fi obligată la repaus total la pat pentru ca nici viaţa copilului, nici a ei să nu fie puse în pericol.

Citeşte şi: Anamaria Prodan vrea să-şi filmeze naşterea