Producătorii Game of Thrones, în România. Caută locuri de filmare în Transilvania

Producătorii Game of Thrones se află în aceste zile în România şi caută locuri de filmare în Transilvania. Sunt cazaţi la un conac din Deva, iar patronul nu a ratat ocazia şi s-a fotografiat lângă producătorul Petur Sigurdsson.

05 feb. 2021, 14:29
Producătorii Game of Thrones, în România. Caută locuri de filmare în Transilvania

Producătorii Game of Thrones, în România. Aceştia au venit în Transilvania pentru a explora zona pentru filmare. La conacul din Deva au ajuns prin conexiunea pe care o au cu o altă companie din România, care a filmat la Castelul Huniazilor (Corvinilor) un material Ghost Adventures, pentru National Geographic.

Vedetele americane au primit cea mai frumoasă casă din conac, în care de obicei sunt cazați cei mai importanți oaspeți. Patronul conacului a spus că producătorii se simt foarte bine la ei și le-a plăcut mult camera primită, numită „Transilvan”, care le-a amintit de vampiri.

Citeşte şi: Doliu pentru fanii Game of Thrones, s-a stins din viaţă o îndrăgită actriţă

Producătorii Game of Thrones, în România

Ei au un parteneriat cu o companie din România, care a mai filmat în zonă un material pentru National Georgraphic. Atunci au stat la noi protagoniștii și starurile de la Ghost Adventures, un serial difuzat în America, cu foarte mare impact. Și așa i-am cunoscut pe cei din România. Acum au venit să facă scouting pentru alte locații, pentru castelul Huniazilor și pentru Arboretumul din Simeria. Au înnoptat la noi. Așa a ajuns și producătorul de la Game of Thrones la noi”, a explicat Horia Szabo, patronul conacului, potrivit Monitorulcj.ro.

Patonul conacului s-a fotografiat cu producătorul Petur Sigurdsson.

Bărbatul a mai spus și că producătorii celor trei sezoane din Game of  Thrones i-au mărturisit că în filmele pe care le realizează în Hunedoara ar putea juca actrița și producătoarea Charlize Theron.

Cap de afiș al viitoarei producții şi care ar putea veni în România este chiar superstarul Charlize Theron.

Fondatorul jocului Game of Thrones a murit otrăvit

Lin Qi, fost preşedintele şi directorul executiv în dezvoltarea jocurilor Yoozoo, cunoscut pentru jocul de strategie Game of Thrones: Winter Is Coming, a murit în condiţii suspecte, la vârsta de 39 de ani.

Detaliile sunt puţine, dar se crede că Lin a fost otrăvit, pe baza declaraţiilor poliţiei. Yoozoo şi-a publicat propria declaraţie, spunând că Lin Qi s-a internat la spital pentru că se simţea rău, dar se afla într-o stare stabilă, după cum transmite BBC. El era cunoscut, între altele, pentru jocul de strategie Game of Thrones: Winter Is Coming.

Lucrurile au luat o turnură dramatică vineri, când compania a anunţat că fondatorul său a murit. Au existat, de asemenea, unele speculaţii în rândul mass-mediei locale cum că Lin Qi a fost otrăvit prin ceaiul pu’er, o băutură chineză fermentată.

Omul de afaceri a fost o vedetă a pieţei profitabile a jocurilor din China şi a făcut, de asemenea, o incursiune în producţia de film. El a fondat Yoozoo în 2009 şi a condus cu succes compania printr-o perioadă în care industria jocurilor a văzut schimbări substanţiale în ceea ce priveşte jocurile mobile. Averea lui Lin Qi este estimată la peste un miliard de euro.

Compania a emis, de asemenea, o declaraţie emoţionantă pe microblogul său oficial Weibo. „Adio tinereţe”, au spus reprezentanţii, adăugând: „Vom fi împreună, vom continua să fim amabili, să credem în continuare în bunătate şi să continuăm lupta împotriva a tot ceea ce este rău”. Postarea a atras mii de comentarii, în timp ce subiectul a fost vizionat de peste 290 de milioane de ori pe Weibo.

În afară de jocul Game of Thrones, Yoozoo este, de asemenea, co-editor al jocului Brawl Stars al lui Supercell, împreună cu Tencent Holdings din China.