Producătorul sucurilor Tedi şi Tymbark face angajări în ţară

Grupul Maspex Wadowice care produce în România sucurile Tymbark şi Tedi şi pastele Arnos angajează în această perioadă la Arad, Timişoara şi Vălenii de Munte. Află dintr-un material RTV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la compania Tymbark Maspex Romania, subsidiara din România a grupului Maspex Wadowice.

RomaniaTV.net
11 sept. 2013, 10:38
Producătorul sucurilor Tedi şi Tymbark face angajări în ţară

Tymbark Maspex Romania angajează pe postul de area sales supervisor la Arad şi la Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă într-un post similar (de preferinţă în FMCG), ai abilităţi dezvoltate de comunicare şi de negociere, eşti serios, perseverent şi ai spirit de echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au studii superioare.

12 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Tymbark Maspex Romania angajează pe postul de trade marketing assistant la Vălenii de Munte.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit facultatea de Marketing, ai cunoştinţe solide de operare PC şi de limba engleză, ai capacitate de sinteză şi de analiză, şi spirit de echipă.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă într-un post similar.

4 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.