Produs-bombă scos de LIDL la ofertă, înainte de Sărbători. Perna electrică ce te poate scăpa de calorifer, la un preț de pomană. Nu rata oferta!

Lidl vine cu noi oferte imbatabile pentru clienții săi, înainte de Crăciun. Nu știi ce cadou să faci apropiaților tăi? Marele retailer vine cu opțiuni de nerefuzat.

13 dec. 2021, 11:36
Produs-bombă scos de LIDL la ofertă, înainte de Sărbători. Perna electrică ce te poate scăpa de calorifer, la un preț de pomană. Nu rata oferta!

Produs-bombă scos de LIDL la ofertă, înainte de Sărbători. Astfel, poți opta pentru perna electrică ce vine la pachet cu șase trepte de temperatură și ne menține corpul cald. Este un produs pe care îl puteți face cadou de Crăciun și sigur va avea mare succes.

Produs-bombă scos de LIDL la ofertă, înainte de Sărbători. Perna electrică ce te poate scăpa de calorifer, la un preț de pomană. Nu rata oferta!

Aceasta se găsește la prețul imbatabil de 64,99 lei, vine cu 3 ani garanție și o dimensiune de 47×36 de centimetri. Se poate spăla la 30 de grade și vine în două culori, gri și roșu.

De altfel, în toate magazinele puteți găsi și tensiometrul de la medisana. Acesta se găsește la prețul de 89,99 lei. Este potrivit pentru circumferințe ale brațului de la 22 la 36 de centimetri și vine la pachet cu un display mare cu afișajul cifrelor de până la 22 mm înălțime și 90 de spații de memorare pentru doi utilizatori. Acest produs are garanție de trei ani și include bateriile.

De altfel, descoperim și perna electrică pentru spate și gât, la prețul de 79.00 lei. Aceasta are 6 trepte de temperatură, o dimensiune de 62×41 centimetri, se găsește în două culori (gri și roșu) și are trei ani garanție.

Lidl România sparge orice barieră și vine cu o ofertă imbatabilă. Marele retailer scoate la bătaie un BMW X4, în cadrul unei promoții la care pot participa toți clienții. LIDL România oferă separat de mașină BMW X4 și cinci telefoane iPhone 12 Pro, sau două vacante de lux în Maldive. Șansele de a primi un cadou unic la început de an sunt extrem de mari și nu trebuie să ratați această promoție specială pe care lanțul de supermarket-uri o desfășoară.

Pentru a participa trebuie doar să cumpărați produse în valoare de 100 de LEI din oricare dintre magazinele LIDL România din toată țara, însă e important ca printre ele să se afle și un produs din gama Deluxe.

Tot ce trebuie să faci este să înscri bonul de cumpărături în cadrul website-ului, sau prin SMS, pentru a putea fi luat în considerare în vederea extragerii premiilor. Dacă nu urmați acest pas, atunci LIDL România nu vă va oferi șansă de a putea căștiga oricare dintre premiile care fac parte din promoție, deci nu veți putea căștiga acel BMW X4, telefoanele iPhone, sau vacantele în Maldive.

Citește și: Oferta pe care se bat toţi românii de azi la Lidl, Kaufland şi Auchan. Carne gustoasă pentru sărbători în familie la preţuri „de pensionari”. Atenţie, stoc limitat!