Produs retras din toate marile magazine. Auchan, Cora, Lidl și Mega Image l-au retras deja de la raft

Un produs a fost retras din toate marile magazine. El nu mai poate fi găsit la rafturile din Auchan, Cora, Lidl sau Mega Image.

22 sept. 2023, 20:45
Produs retras din toate marile magazine. Auchan, Cora, Lidl și Mega Image l-au retras deja de la raft
Produs retras din marile magazine

Produs retras din Auchan, Cora, Lidl și Mega Image. Cei care l-au cumpărat trebuie să-l returneze. Potrivit Autorității Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, marile magazine au retras de la raft produsul.

Este vorba despre un produs dulce, mai exact KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs, de la Nestlé Bulgaria. Acesta nu avea etichetă în limba română și s-a decis retragerea lui de pe piață. Deoarece conține alergeni, mai exact alune, autoritățile au decis că nu e sigur pentru consumatori.

Citește și: Ce conține, de fapt, mușchiul file din magazine. ANPC avertizează cu privire la ingredientele din acest produs

Produs retras de la raft

„Nestle România retrage și recheamă din piață o cantitate limitată din produsul KitKat Hops Hazelnut and Cocoa Nibs cu datele de identificare de mai jos și care nu prezintă eticheta în limba română”

, este anunțul făcut de ANSVSA.

Acest produs a fost retras de pe piață din cauza lipsei etichetei în limba română. El conține alergeni, așa că le poate produce probleme de sănătate celor ce l-au cumpărat și au astfel alergii.

Citește și: Alertă alimentară. Un produs Nestle, retras de urgenţă din cauza riscului de alergii

Produsul este sigur pentru consum, au mai precizat autoritățile. Cu toate astea, cei care doresc să îl returneze, o pot face în magazinele de unde a fost cumpărat. Pentru asta este nevoie de bonul fiscal.

„Motivul retragerii: lipsa etichetei în limba română în condițiile în care produsul conține alergeni (alune). Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune.

Persoanele care au achiziționat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, a mai transmis Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.