Produse care îţi fac salata nesănătoasă

Te-ai decis sa adopti un stil de viata sanatos cu o dieta echilibrata si sport. Insa, desi ai consumat multe salate in ultima vreme nu ai pierdut niciun kilogram. De vina ar putea fi topping-urile pe care le adaugi salatelor care au la baza ingrediente ce adauga extracalorii unor produse, de altfel, sanatoase. Ar trebui sa stii ca adaugarea topping-urilor gresite la salate poate dubla sau chiar tripla numarul caloriilor.

RomaniaTV.net
23 ian. 2014, 21:24
Produse care îţi fac salata nesănătoasă

Iata topping-urile de care trebuie sa te feresti atunci cand adopti o dieta echilibrata.

1. Dressing-uri cremoase

Acestea sunt, probabil, cele mai gresite topping-uri pe care le-ai putea alege. Cele mai multe dintre ele contin cel putin 140 de calorii din care 130 provin din grasime. Altele precum cele care au la baza branza cu mucegai albastru, Caesar, parmezan toate fac parte din categoria celor pe care trebuie sa le eviti. Nu doar ca au un continut ridicat de grasimi insa contin si multa sare si o valoare nutritionala foarte mica.

Alternativa sanatoasa: Alege topping-urile pe baza de otet – desi unele dintre ele pot avea multa sare. Sau ai putea alege putin ulei de masline si otet balsamic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.