Produse naturale DIY pentru curăţarea bucătăriei

Cand vine vorba de bucatarie, este important sa folosim produse de curatat cat mai naturale. In fond, aici stocam, pregatim si gatim mancarea. Poti face curatenie in bucatarie folosind o combinatie de ingrediente de uz casnic. Iti prezentam cateva proiecte DIY usoare si rapide, pentru produse naturale de curatat bucataria.

RomaniaTV.net
31 mart. 2015, 07:14
Produse naturale DIY pentru curăţarea bucătăriei

Detergent universal natural, antibacterian

Aceasta idee implica folosirea unor ingrediente foarte ieftine si functioneaza pentru aproape orice suprafata. Este nevoie doar de grapefruit si otet pentru a-ti face un detergent universal pentru casa. Trebuie sa astepti aproximativ o saptamana pentru ca lichidul sa fie gata de folosire.

Curata un grapefruit si taie in bucati mici cojile. Pune cojile intr-un borcan de sticla si acopera cu otet. Foloseste un capac si lasa amestecul sa stea timp de aproximativ o saptamana la loc intunecat si racoros. Strecoara lichidul rezultat si transfera-l intr-o sticla cu pulverizator.

Citeşte şi Trucuri pentru o curăţenie lună în bucătărie

Acest detergent poate fi utilizat in siguranta pe blatul de bucatarie, chiuvete si alte suprafete din bucatarie. Este sigur, de asemenea, pentru cazi, podele si unele obiecte de mobilier. Nu se utilizeaza pe marmura si se verifica pe o parte mica pentru a vedea cum reactioneaza.

Cum se curata filtrul de cafea

Vasul de cafea poate deveni murdar dupa multiple preparari ale cafelei. Curatarea aparatului de cafea este foarte simpla – adauga parti egale de otet si apa in recipientul pentru apa. Porneste ciclul si la jumatate opreste-l si lasa-l sa stea timp de o ora. Apoi porneste din nou aparatul si repeta operatiunea de mai multe ori doar cu apa curata.

Citeste articolul integral pe CuradeMiere.ro.