Produsul adorat de milioane de români, de luni la frigiderul Lidl. Ofertă de pus sub brad!

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft este Cordon Bleu de curcan. Îl găsiți la congelator, iar prețul este redus cu 40%, după cum arată noul catalog publicat de Lidl.

10 dec. 2023, 07:46
Produsul adorat de milioane de români, de luni la frigiderul Lidl. Ofertă de pus sub brad!
Lidl aduce surprize uriașe în pragul Crăciunului! Gadget-uri de top la prețuri spectaculoase în următoarea perioadă

Produsul adorat de milioane de români. Se vinde ca pâinea caldă la LIDL. Supermarketurile îl bagă la raft de luni şi are o reducere uriașă. Astfel, nimeni nu trebuie să rateze oferta.

Lidl bagă la raft de luni, 11 decembrie, un produs adorat de români. Are o reducere uriașă și nu este singurul. Se pare că anumite produse sunt reduse chiar și cu peste 40%.

Ce preț are un brad natural la Lidl. Mai ieftin nici că găsești
A început Super Weekend la Lidl de sâmbătă, 9 decembrie, dar reducerile continuă şi la începutzul săptămânii. Iar un produs adorat de români face parte din oferta retailerului. De asemenea, pe rafturile magazinelor din întreaga țară găsim și alte oferte de nerefuzat.

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft este Cordon Bleu de curcan. Îl găsiți la congelator, iar prețul este redus cu 40%, după cum arată noul catalog publicat de Lidl.

Astfel, produsul poate fi achiziționat pentru doar 12,99 lei, redus de la prețul inițial de 21,99 lei. Iar acesta nu este singurul produs care are o reducere atât de mare. Și Cheddar Vintage / Mature de la Milbona a fost redus cu 41%.

Produsul costă în Super Weekend la Lidl, deci, doar 9,99 lei, față de prețul inițial de 16,99 lei. Iar oferte tentante găsim și la alte produse pe care românii le pot achiziționa la final de săptămână.

Spre exemplu, bibanul de mare eviscerat are un preț redus cu 26%. 100 de grame costă doar 3,69 lei, spre deosebire de 4,99 lei, cât era prețul anterior. De asemenea, ardeiul gras roșu costă doar 8,49 lei kilogramul.

Vorbim despre o reducere de 29%, având în vedere că până acum, prețul era de 11,99 lei. Iar pentru cei care vor o bere rece în weekend, Lidl vine de asemenea cu o ofertă destul de tentantă, ca de obicei.

Ce fel de grăsimi ar trebui să consumăm zilnic. Mihaela Bilic: „Sunt esențiale. Dacă le eliminăm complet, corpul nostru nu poate funcționa”
Un bax de bere blondă Neumarkt costă 14,99 lei. Practic, clienții plătesc 5 beri, dar primesc 6 pentru această sumă. Stocurile sunt limitate în cazul acestui produs însă, astfel că e nevoie să ne grăbim dacă vrem să îl mai găsim la rafturi.

Un alt produs interesant pe care îl găsim la Super Weekend la Lidl este storcătorul de fructe și legume cu melc. Acesta poate fi achiziționat pentru doar 199 lei, după cum arată retailerul în catalogul publicat.