Produsul care se vinde pe bandă rulantă la Lidl. Are o super-reducere, iar românii se îngrămădesc să-l aibă pe masa de Crăciun

Probabil că mulţi dintre noi asociază sezonul rece cu mirosul de citrice. Şi într-adevăr, în niciun moment al anului portocalele, mandarinele, clementinele nu miros mai frumos şi nu sunt mai gustoase decât iarna. În sezonul citricelor, Lidl vine cu o super-ofertă la clementine.

28 nov. 2022, 20:26
Produsul care se vinde pe bandă rulantă la Lidl. Are o super-reducere, iar românii se îngrămădesc să-l aibă pe masa de Crăciun

La Lidl, clementinele cu frunze au și o reducere substanțială, de 24%. Astfel, prețul lor a scăzut de la 6,49 lei la 4,89 lei pe kilogram. După cum ştim cu toţii, micile clementine nu doar că sunt foarte gustoase, dar sunt şi cel mai uşor de curăţat dintre toate citricele.

Clementine super-ieftine la Lidl. Ce beneficii au aceste citrice

Clementinele au o poveste destul de interesantă. Aceste citrice au fost inițial cultivate în Algeria de către un călugăr pe nume Clement, care a plantat primele răsaduri chiar în grădina sa. Călugărul a obținut clementinele după ce a polenizat mandarinul cu polen florilor de la portocalii mai dulci. Clementinele sunt mai mici și mai dulci decât mandarinele, dar mai puțin aromate.

Citeste si Lidl îţi aduce coşul cu cumpărături acasă de Sărbători. Scapi de cozile imense de Crăciun şi nu plăteşti în plus. LISTA OFERTELOR

Deși mai dulci decât mandarinele, clementinele conțin mai puține calorii, doar 35 kcal, au mai puțini sâmburi decât mandarinele și se decojesc mult mai ușor.

Atât mandarinele cât și surioarele mai mici, clementinele și minolele, conțin cantități importante de minerale benefice pentru organism cum ar fi potasiul, calciul și fosforul.

Ce produse apar în magazinele Lidl, din 28 noiembrie, la preţuri de chilipir

De luni, 28 noiembrie, magazinele Lidl România vin la raft noi oferte extrem de interesante. Dacă vrei să faci deja cumpărăturile pentru Moș Nicolae, Crăciun sau ai vreun sărbătorit în familie, care poartă numele Sf. Andrei, ei bine, acum este momentul să dai o fugă până la cel mai apropiat supermarket Lidl.

Oferte în magazinele Lidl România de luni AICI

Citeste si Ofertele cu care Lidl va da lovitura de Sărbători. Unele produse se pot rezerva online. Preţuri pentru toate buzunarele

Un mix de bomboane de ciocolată se vinde cu 8, 79 de lei, care beneficiază de o reducere de 12%. De asemenea, jeleuri fructate la 4,79 de lei. Tot în gama dulciuri găsești ouă de ciocolată cu surpriză (6,39 lei, redus cu 20%). Dacă vrei, de exemplu, să faci o friptură la cuptor sau o tocăniță, o caserolă de pulpe de pui cu os costă doar 1,39 de lei! Potrivit catalogului Lidl, stocul este limitat.