Produsul de la Lidl care s-a epuizat înainte de a ajunge în magazine. A fost bătaie pe el

Produsul de la Lidl care s-a epuizat înainte de a ajunge în magazine. Se ştie deja că românii sunt fani acestui lanţ de magazine, iar ofertele lor sunt vânate. Ei bine, însă, un produs a bătut recordul, nici nu a ajuns să fie fizic în magazin, ca stocul a fost vândut.

10 dec. 2022, 23:29
Produsul de la Lidl care s-a epuizat înainte de a ajunge în magazine. A fost bătaie pe el
Produsul de la Lidl care s-a epuizat înainte de a ajunge în magazine

Produsul de la Lidl care s-a epuizat înainte de a ajunge în magazine. Este vorba despre un cuier care funcționează și ca uscător pentru haine și pantofi. Clienţii s-au bătut online să îl prindă şi asta pentru că este revoluționar. Mai mult decât atât, costă puţin şi are mai multe funcţii.

Citeşte şi: Produse tradiţionale de Crăciun, în oferta Lidl de weekend. Preţuri incredibile la cozonac, tobă şi piftie. Cadouri la preţ de chilipir

Produsul de la Lidl care s-a epuizat înainte de a ajunge în magazine

Cea mai recentă inovație marca Lidl este un cuier care funcționează și ca uscător pentru haine și pantofi. Acest lucru este posibil datorită conductelor de aer cald sau rece. Produsul a fost un succes deplin, chiar epuizându-se stocul online înainte de a ajunge în supermarketuri.

Umerașul are o funcție 2 în 1 și o putere de 1160 w. Pentru a-l folosi, trebuie doar să-l conectezi la curent și să selectezi modul dorit: rece sau fierbinte. Lidl explică pe site-ul său că „poate fi folosit atât ca suport electric pentru pantofi, cât și ca uscător de rufe”.

În plus, include diverse accesorii pentru haine și încălțăminte, patru agrafe de rufe și o husă pentru cămăși, precum și o geantă de depozitare. Costă 14,99 euro.

Lidl interzice vânzarea unui produs

Și în acest an, Lidl Austria nu va vinde artificii în noaptea de Anul Nou. Numeroase alte magazine sunt așteptate să le urmeze exemplul în curând.

Lidl Austria se va abține și în acest an de la vânzarea de artificii în toate magazinele din țară. Ca o consecință suplimentară, nu vor fi alocate spații de standuri pentru companiile externe de artificii”, a declarat vineri lanțul de magazine de reduceri într-un comunicat. Reversul medaliei este că aceste se vor comercializa clandestin, fără vreun control asupra calităţiii produselor, majoritate made in China.

Din ce în ce mai multe orașe și municipalități din Austria interzic deja focurile de artificii private în noaptea de Anul Nou.”, au mai transmis reprezentanții Lidl

În plus, „pe lângă zgomot, gunoaie și praf fin”, „petardele din noaptea de Anul Nou provoacă în fiecare an numeroase răniri și arsuri.

Acesta este motivul pentru care Lidl Austria se abține deja din 2016 de la vânzarea de artificii în magazinele din țară. În plus, în parcările magazinelor nu sunt alocate spații pentru standuri pentru companiile externe de artificii”, a precizat compania.