Articole vestimentare de iarnă la prețuri foarte mici, la Lidl România

Lidl te ajută să te pregătești corespunzător pentru iarna care tocmai și-a iontrat în rol cu haine la prețuri accesibile pentru toată lumea.

07 dec. 2022, 10:46
Articole vestimentare de iarnă la prețuri foarte mici, la Lidl România
Lidl are ofertele perfecte pentru sezonul rece

Sezonul de iarnă a început, iar temperaturile sunt din ce în ce mai mici. Lidl vine săptămâna aceaasta cu oferte care te vor ajuta să îți echipezi garderoba cu articole vestimentare călduroase, la prețuri foarte bune. Produsele apar începând de joi în toate magazinele Lidl din țară și pot costa chiar mai puțin decât cele din second-hand.

Pentru a arăta bine în timpul iernii, fără să îți fie frig, nu trebuie să îți planifici ținutele cu foarte mult timp înainte sau să cumperi haine de la firme renumite, ci se rezumă la câteva elemente de bază pe care oricine ar trebui să le aibă în șifonier.

Citește și: Aparatul de la Lidl care îţi va face Sărbătorile mai uşoare este la megaofertă. Top gadgeturi de neratat la raft în aceste zile

Dacă te-ai plictisit de hainele pe care le ai deja, poți achiziționa, la prețuri foarte bune, haine călduroase de la Lidl.

 Oferte de iarnă la Lidl

De joi veți putea găsi în magazine jachete plușate pentru fete, marca Peppersts, la prețul de 59,99 lei. Desigur, există și varianta pentru băieți care vine tot la același preț. Puteți cumpăra două perechi de șosete termo pentru băieți cu 19,99 lei setul.

Fetele care vor o pereche de ghete care să le încălzească picioarele, dar care arată și bine, vor găsi în magazine o  pereche de ghete Lupilu, la doar 79,99 de lei.

Oferta cuprinde 15 produse numai bune pentru iarnă și va apărea pe rafturi începând de joi și le găsiți pe toate în catalogul online Lidl.

Citește și: La Kaufland găsești cele mai interesante ustensile, în perioada 7-13 decembrie, la prețuri accesibile