Produsul de la LIDL, vândut de 400 de ori mai ieftin decât în alte magazine. A fost bătaie pe el

Clienţii magazinelor LIDL din Marea Britanie au avut parte de o surpriză uriaşă. Aceştia au putut cumpăra una dintre cele mai rare plante la un preţ de nimic, deşi acestea valorează cu 400 de ori mai mult.

27 ian. 2022, 23:21
Produsul de la LIDL, vândut de 400 de ori mai ieftin decât în alte magazine. A fost bătaie pe el

Produsul de la LIDL, vândut de 400 de ori mai ieftin decât în alte magazine. Este vorba despre plante precum Monstera Variegated Adansonii. Deşi pe eBay costă 3.699 de lire sterline, LIDL le-a vândul cu 5 sau 10 lire sterline, potrivit Daily Record.

Produsul de la LIDL, vândut de 400 de ori mai ieftin decât în alte magazine

Citeşte şi LIDL, noi suprize pentru clienţi. Ce trebuie să faci ca să primeşti GRATUIT vouchere de 100 de lei

Puţine persoane ştiu că micile modificări naturale ale plantelor le pot face extrem de scumpe. Uneori, aceste modificări sunt confundate cu diverse boli, iar magazinele le vând la preţ redus pentru a scăpa rapid de ele.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul unei Monstera Deliciosa. Angajaţii magazinelor LIDL au observat pe tulpinile şi frunzele plantei câteva semne albe şi au crezut că aceasta este afectată de o boală. De fapt, ceea ce au vândut ei a fost o Monstera Deliciosa pestriţă, o plantă foarte rară, care se vinde cu un preţ foarte mare.

Chiar și o singură ramură ar putea ajunge să coste o mică avere, cea mai scumpă fiind listată pe piaţă la 4.562,18 lire sterline.

Pe lângă Monstera Delicioas, Lidl a mai scos la vânzare și alte exemplare, precum Monstera Adansonii. Această plantă este ruda mai mică a plantei Monstera Deliciosa, dar este mult mai valoroasă.

Monstera prefera spatiile bine luminate, dar fara soare direct, cu temperaturi cuprinse intre 20-24 grade C. Aceasta tolereaza bine aerul uscat si oscilatiile de temperatura, dar nu pentru timp indelungat.

Udare: Vara, se recomanda udarea la aproximativ o saptamana. Pulverizarea frunzelor cu apa este absolut necesara daca aerul este foarte uscat. Pe perioada rece, udarea se reduce.

Citeşte şi Video! Mesajul viral pe Tik Tok de la Lidl de la raionul cu banane! Ce îi roagă supermarketul pe clienții care cumpără banane e genial!