Produsul natural care distruge celulele canceroase mai eficient decât chimioterapia

Mii de oameni mor răpuși de cancer sau sunt chinuiți de efectele chimioterapiei. Faptul că există organizații care dețin secretul produselor capabile de distrugerea celulelor cancerose, însă nu vor să îl divulge, pentru a nu pune în pericol profiturile industriei farmaceutice, nu face decât să amplifice numărul victimelor acestei maladii necruțătoare.

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 09:48
Produsul natural care distruge celulele canceroase mai eficient decât chimioterapia

Unul dintre preparatele minune, mai eficient decât chimioterapia, despre care nu se vorbește în secțiile de oncologie, are la bază două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer: lămâia și bicarbonatul de sodiu.

Citeşte şi  Evită aceste alimente! Pot cauza cancer

Lămâia este un antidot natural pentru foarte multe afecțiuni, fiind cosiderată un superaliment. Aliat al sănătății, acest fruct are proprietăți curative incredibile, reușind să lupte împotriva chisturilor şi a tumorilor.

Agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid, bicarbonatul de sodiu este și el de mare folos în toate felurile de cancer. Studiile au demonstrat faptul că, adăugat în limonadă, bicarbonatul schimbă PH-ul organismului și previne metastaza celulelor canceroase.

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro