Profa prinsă beată la volan a fost prezentatoare la TVR VIDEO

Laura Lăcătuş, profesoară la Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman din Capitală, s-a ales, sâmbătă noaptea, cu dosar penal după ce a băut alcool şi apoi s-a urcat la volan. Femeia are un CV impresionant, bifând un post de realizator la TVR, dar şi de director al unui ONG, Asociatia Universitatea Copiilor.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 12:58
Profa prinsă beată la volan a fost prezentatoare la TVR VIDEO

Profesoara prinsă băută la volan a dat sfaturi ani de zile copiilor şi părinţilor cum să se comporte în societate. Laura Lăcătuş, deja celebra şoferiţă-vampir, a fost profesoară, prezentatoare la postul public de televiziune şi directoarea ONG-ul Asociaţia Universitatea Copiilor.

În noaptea de Haloween, Laura Lăcătuş, profesoară de geografie la Liceul Teoretic Bilingv Ita Wegman din Capitală a fost prinsă de poliţişti conducând în stare de ebrietate. VEZI AICI video cu şoferiţa-vampir.

Prinsă băută la volan, profesoara a refuzat să sufle în etilotest. Poliţiştii au dus-o până la urmă la IML, unde i s-a depistat o alcoolemie de 0,47 la mie. Acum, profesoara şi-a pus în CV şi un dosar penal, scrie cancan.ro.