Profesoară, amor în maşină cu doi studenţi! Femeia nu îşi recunoaşte vina şi ar putea primi 35 de ani de închisoare

O profesoară în vârstă de 30 de ani din Statele Unite ale Americii este acuzată că a întreţinut relaţii intime cu doi dintre studenţii săi în maşină, dar şi în locuinţa acesteia.  Femeia nu şi-a recunoscut vina, aceasta ar putea primi 35 de ani de închisoare.

RomaniaTV.net
09 ian. 2020, 11:31
Profesoară, amor în maşină cu doi studenţi! Femeia nu îşi recunoaşte vina şi ar putea primi 35 de ani de închisoare

Laura Dunker, profesoara la Bedford High School din Ohio, Statele Unite ale Americii, a pledat vinovată pentru acuzaţiile de abuz sexual cu doi studenţi. Potrivit autorităţile faptele s-au întâmplat în perioada 1 noiembrie 2018- 19 octombrie 2019, în această perioadă femeia fiind profesoara celor două victime.

Mai mult decât atât, autorităţile au descoperit faptul că femeia ar fi luat unul dintre studenţi de acasă, înainte de începerea cursurilor, şi au întreţinut relaţii intime în maşină. În timp ce, alte două presupuse acte sexuale au avut loc la domiciliul profesoarei.

Poliția a început să investigheze cazul după ce un angajat al liceului a fost avertizat în legătură cu o potențială relație între profesoară și anumiți studenți ai acesteia. Autorităţile nu cunosc ce vârsta aveau victimele în momentul producerii faptelor.

În urma acuzaţiilor, profesoara a demisionat în luna decembrie a anului 2019.

„Am oferit servicii pentru cei afectați și vom continua să oferim sprijin celor care ar fi putut fi afectați de aceste afirmații. Ca întotdeauna, prioritatea noastră este grija și îngrijorarea victimelor studenților și a comunității școlare în ansamblul nostru. ” , a declarat printr-un comunicat instituţia şcolară.