Profesoara care a călătorit 1000 de km pentru a face sex cu un elev de 15 ani. Cum au fost prinşi

O profesoara de engleza a parcurs aproape 1.000 de kilometri ca sa-si intalneasca un elev de 15 ani plecat in vacanta si a facut sex cu acesta.

20 aug. 2014, 10:01

Jennifer Sexton si-a dat demisia de la scoala generala unde lucra cand si-a dat seama ca lumea din jurul ei este banuitoare in legatura cu relatia pe care o are cu elevul de 15 ani, relateaza Daily Mail. Dupa demisie, in baza zvonurilor care circulau, politia a facut investigatii, insa nu s-a aflat nimic, pentru ca baiatul nu a fost cooperant.

Profesoară de 35 de ani, acuzată că a întreţinut RELAŢII SEXUALE cu doi elevi minori

Insa anchetatorii si-au dat seama ca ceva este in neregula si i-au avut in atentie pe cei doi, iar in luna iunie i-au surprins facand sex intr-o camera de hotel. Jennifer Sexton a fost arestata, iar baiatul a marturisit atunci totul.

A deschis uşa DORMITORULUI în timp ce fiul său ADOLESCENT făcea SEX. Când a văzut cu cine, a chemat POLIŢIA

Potrivit declaratiilor baiatului, Sexton i-a facut avansuri chiar si in orele de curs si prima data au facut sex in sala de clasa, dupa ce ceilalti elevi au plecat. De asemenea, intalnirile intime ale celor doi s-au consumat in masina profesoarei, acasa la ea, dar si in casa tatalui ei care este pastor.

Inainte de a fi prinsa cu elevul in pat, Jennifer Sexton a inaintat divortul de sotul ei. Femeia este acum in arest si este acuzata de viol si intretinere de relatii sexuale cu un minor.

CITEŞTE ŞI: Relaţie BOLNĂVICIOASĂ între un elev şi o profesoară. Vezi ce s-a întâmplat după ce au făcut SEX

CITEŞTE ŞI: O PROFESOARĂ căsătorită a făcut sex pe bancheta din spate a unei maşini cu un ELEV DISLEXIC