Profesoara care a făcut sex cu doi dintre elevii săi a recidivat. Un alt elev i-a căzut în plasă FOTO

O profesoară din Statele Unite a ajuns în faţa judecătorilor, după ce a fost acuzată că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu doi dintre liceeni săi. Acum ar putea să îşi petreacă întreaga viaţă în închisoare, după ce un alt elev a declarat că ar fi făcut sex cu ea în perioada în care a fost eliberată pe cauţiune.

26 ian. 2015, 10:55

Brianne Altice, o profesoară de limba engleză în vârstă de 35 de ani care lucra la un liceu din Utah, a ajuns în faţa judecătorilor, după ce a fost acuzată că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu doi dintre elevii săi, scrie gandul.info.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL. O profesoară a făcut sex cu un elev, chiar în sala de clasă

Femeia şi-a pierdut locul de muncă, iar acum ar putea să îşi petreacă toată viaţa după gratii, odată cu mărturia unui alt elev care a declarat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea de cel puţin trei ori din decembrie 2013, atunci când a fost eliberată pe cauţiune.

Citeşte şi PROFESOARĂ de LICEU, arestată după ce a întreţinut relaţii INTIME cu ELEVII la scurt timp după ce se MĂRITASE

Altice a fost reţinută şi nu mai poate fi eliberată din nou pe cauţiune, din cauza ultimei mărturii. Ea pledează însă nevinovată în faţa judecătorilor la toate capetele de acuzare care îi sunt aduse.

Avocaţii apărării trebuie să prezinte luna viitoare dovezi care să susţină nevinovăţia profesoarei. Până în acest moment, nu a fost aleasă data următoarei apariţii în faţa curţii.