Profesoara dată afară după ce a intrat cu un pistol la ore s-a întors la catedră

Profesoara care a ameninţat că are pistol şi mitralieră a fost reprimită la catedră după ce a fost dată afară după incidentul respectiv. Părinţii şi elevii protesteză împotriva reîntoarcerii acesteia, dar oficialii spun că nu pot face nimic până când nu este numit un nou ministru al Educaţiei, potrivit România TV. În schimb, profesoara ameninţă că e gata să îşi cumpere şi o armă letală.

RomaniaTV.net
03 oct. 2019, 08:24
Profesoara dată afară după ce a intrat cu un pistol la ore s-a întors la catedră

Profesoara de tehnologie a semănat groază anul trecut, când era angajată la Școala „Sfântul Andrei”. Atunci, elevii și-au făcut curaj și au ieşit în curtea şcolii să protesteze.

Profesoara a fost dată afară atunci, însă acum a revenit şi predă la două şcoli, ambele din Capitală. Şi e gata să treacă la arme mai serioase.

De când au auzit că profesoara cu pistol urmează să predea la ei în şcoală, elevii refuză să meargă la ora de educaţie tehnologică. Zeci de părinţi nemulţumiţi au încercat să împiedice intrarea acesteia în şcoală.

Şefii din Educaţie spun că nu pot face nimic pentru a înlătura cadrul didactic de la catedră pentru că nu există un ministru al Educaţiei.