Profesoară din Argeş, bătută de un coleg de catedră chiar în timpul şedinţei cu părinţii VIDEO

Scene revoltătoare într-o şcoală din Argeş. O profesoră, care se afla în timpul unei şedinţe cu părinţii, a fost snopită în bătaie, de un coleg, profesor de sport. Acesta a dat buzna peste ea în clasă şi i-a cerut catalogul, dar a fost refuzat. Dascălul şi-a ieşit din minţi şi a început să o lovească pe colega sa, sub privirile îngrozite ale părinţilor.

01 apr. 2016, 11:27
Profesoară din Argeş, bătută de un coleg de catedră chiar în timpul şedinţei cu părinţii VIDEO

Totul s-a întâmplat într-o şcoală din comuna Albota. Profesoara de limba română se afla împreună cu cei 18 părinţi la şedinţă, iar la un moment dat în clasă a intrat profesorul de educaţie fizică şi sport şi a cerut catalogul. 

Profesoara i-a explicat că nu il poate da, moment în care dascălul şi-a ieşit din minţi şi a început să o lovească şi să o îmbrânceasă. La rândul său pentru a se apăra, femeia l-a muşcat şi a fugit.

Părinţii spun că nu au avut nici măcar timp să intervină pentru a aplana conflictul, însă imediat au sunat la poliţie. Politţtii au ajuns de urgenţă la faţa locului,  profesoara a depus imediat plângere, iar în acest moment este o anchetă în desfăşurare.