Profesoară din Huși, amenințată și batjocorită pe internet de fostul soț care nu acceptă divorţul

O femeie din Huşi trece prin momente grele din cauza fostului soţ care nu a reuşit să treacă peste despărţire şi nu acceptă faptul că femeia îşi vede de viaţa ei. Ca să se răzbune pe ea, fostul soţ a postat pe internet imagini cu femeia, cu maşina acesteia şi tot felul de mesaje în care o ameninţă şi o batjocoreşte. Mesajele sunt postate inclusiv pe contul de Facebook al copilului celor doi, un băiat de 10 ani.

03 feb. 2022, 09:23
Profesoară din Huși, amenințată și batjocorită pe internet de fostul soț care nu acceptă divorţul

O profesoară din Huși este batjocorită şi umilită public de fostul soț, care nu acceptă nici acum, la câțiva ani de la despărțire, faptul că femeia își vede de viața sa mai departe, potrivit vremeanoua.ro.

Bărbatul a postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje cu conținut denigrator, la care sunt atașate fotografii cu profesoara, dar și cu mașina acesteia cu numărul de înmatriculare la vedere au împânzit internetul.

Mai mult decât atât, bărbatul în vârstă de 54 de ani postează lucruri oribile îndreptate către fosta soție și de pe contul de Facebook al copilului, un băiețel de numai 10 ani, care pare că el ar fi cel care își jignește mama într-un fel de neînchipuit.

Citeşte şi: Asistentă moartă pe masa tomografului, după ce ar fi fost plimbată între secţiile Spitalului Judeţean Piteşti

„Doamna profesoară este un om de aproximativ 45 de ani, echilibrat și la locul său. Nu a creat niciodată probleme, își vede de activitate, de viața sa, ca oricare dintre noi. Dacă a avut o căsnicie cu un om cu care nu a mai putut conviețui omenește este posibil ca într-o țară civilizată, pe internet, aceasta să fie în ultimul hal și nimeni să nu îl oprească pe fostul ei soț? E vorba despre demnitatea unei persoane, mai ales că e cadru didactic și se uită elevii săi pe internet. Nu este posibil ca demnitatea unui om să fie călcată public în picioare, iar cel care face asta să nu fie deranjat cu nimic. Cum se simte o profesoară, când despre ea fostul său soț scrie asemenea murdării? Nu se poate tolera, iar autoritățile trebuie să ia măsuri, ca să descurajeze asemenea practici. Când o femeie nu mai vrea să stea cu tine, nu mai vrea și gata. Ea are motive importante pentru că a fugit de el unde a văzut cu ochii”, spune o cunoştinţă a profesoarei.

Citeşte şi: Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de către CNCD. Mesajul revoltător postat de vedeta TV

Poliţia spune că are informaţii despre acest caz, dar că e nevoie de o plângere din partea părţii vătămate pentru a deschide anchetă.