Profesoara din Neamţ care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev care apoi s-a sinucis, plasată în arest la domiciliu

Profesoara în vârstă de 40 de ani de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, arestată preventiv după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev de la o clasă la care femeia preda limba română şi care la sfârşitul anului trecut s-a sinucis, a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2017, 06:55
Profesoara din Neamţ care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev care apoi s-a sinucis, plasată în arest la domiciliu

Magistraţii Tribunalului Neamţ au admis, vineri, contestaţia depusă de femeie la măsura arestării preventive şi au dispus plasarea acesteia în arest la domiciliu.

”Admite contestaţia formulată de inculpata Marc Crinela împotriva încheierii nr. 9 din data de 15.02.2017 pronunţată de Judecătoria Piatra Neamţ. Desfiinţează încheierea contestată, reţine cauza spre rejudecare şi în consecinţă; în baza art. 204 alin. 12 Cod procedură penală, cu referire la art. 218 şi următoarele Cod procedură penală, dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatei Marc Crinela, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, prevăzută de art. 220 alin. 1 şi 3 lit. b Cod penal, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o durată de 30 de zile, de la 17.02.2017 până la 18.03.2017”, se arată în soluţia instanţei.

Femeia a fost reţinută marţi, pentru act sexual cu un minor, iar miercuri magistraţii Judecătoriei Piatra-Neamţ au admis propunerea de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, profesoara, care predă limba română la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de clasa XI-a, timp de aproape jumătate de an. În luna noiembrie a anului trecut, adolescentul s-a sinucis, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Elena Bulgărea, declara că cercetările în cazul profesoarei au fost declanşate în urma anchetei făcute după sinuciderea elevului.

Conform presei locale, profesoara este căsătorită cu un preot şi are trei copii, iar acum este din nou însărcinată.