Profesoară în stare gravă după ce a fost călcată de propria maşină

O profesoară din Piteşti se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost calcată de propria maşină. Femeia a lăsat autoturismul în pantă, neasigurat, iar maşina a trecut peste ea când a coborât să închidă poarta.

21 dec. 2015, 11:56
Profesoară în stare gravă după ce a fost călcată de propria maşină

O femeie a fost călcată, luni, de propria maşină. După ce şi-a scos autoturismul din curte, a coborât de închidă porţile, moment în care maşina a luat-o la vale pentru că nu avea frâna de mână trasă. Fără să se gândească, profesoara s-a pus în faţa maşinii pentru a încerca să o oprească şi a ajuns sub roţi.

Potrivit România TV, mama sa a văzut totul şi a strigat disperată după ajutor. Vecinii au scos-o de sub maşină. O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului şi a transportat-o la spital.

Medicii spun că maşina a trecut peste femeie cu două roţi pentru că este zdrobită în zona bazinului şi mai sus de torace. Ea este acum în stare critică, internată la terapie intensivă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi: NEATENŢIA UCIDE! Un material video arată ce fac şoferii în trafic şi ce se poate întâmpla când te uiţi la telefon