Profesoara moartă în accident alături de familie, premoniţie cutremurătoare. Ce le-a spus elevilor săi la ultima oră

O familie întreagă din Huşi a murit în accidentul din Bălţaţi, tatăl, mama, fiul şi iubita acestuia.

08 oct. 2019, 07:36
Profesoara moartă în accident alături de familie, premoniţie cutremurătoare. Ce le-a spus elevilor săi la ultima oră

Mama, Manuela Danilcenco, era profesoară și împlinise 52 de ani cu o zi înainte de tragedie, scrie vremeanoua.ro. Fusese aniversată de elevii săi, cărora le-a spus un lucru devenit sfâșietor după moartea sa.

Citeşte şi O nouă tragedie pe şosea. Familie distrusă într-un accident în Iaşi. Sunt patru morţi şi doi răniţi

„Sã stiti cã, câteodatã, norocul si-l mai face fiecare cu mâna lui”, le-ar fi spus Manuela elevilor săi la școală, înainte de pleca în weekend, pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de familie și prieteni.

Profesoara Manuela Danilcenco, împreunã cu sotul Victor, cu fiul, Theodor si logodnica acestuia, Ana, dar si cu mai multi prieteni de familie, se întorceau de la Durãu, spun apropiatii. Acolo chiar profesoara Danilcenco fusese aniversatã. Împlinise 52 de ani chiar cu o zi înaintea tragediei si familia îi pregãtise un weekend la munte, în statiunea Durãu. La întoarcere, unii amici au plecat cu masinile pe alt drum spre Vaslui, dar familia Danilcenco a ales sã vinã pe partea Iasiului. A ales chiar „drumul mortii”.

Nenorocirea a lovit în jurul orelor 14,00, când Victor Danilcenco, 51 de ani, vrând sã facã o depãsire riscantã, a derapat si a izbit în plin un SUV Jaguar, care circula regulamentar. În urma impactului de-o violentã extremã, Opelul în care se afla toatã familia din Husi si tânãra Ana s-a transformat pe loc într-un mormânt pentru toti patru. 20 de pompieri s-au chinuit sã-i scoatã dintre fiarele contorsionate.

Vestea tragediei s-a rãspândit imediat, iar la Husi, elevii profesoarei Danilcenco au avut reactii care au înmultit lacrimile, mai scrie sursa citată: „Sunteti mama noastrã! Unde ati plecat? Vã vrem înapoi! Vã iubim, doamna profesoarã”.