Profesoara sinucigaşă din Piteşti avea datorii mari. Se împrumutase şi la cămătari

Lectorul universitar de la Universitatea din Piteşti, care s-a sinucis duminică, avea datorii la mai multe bănci şi chiar la cămătari, spun cunoscuţii. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, se izolase practic de colegii de catedră şi nimeni nu ştia ce făcea cu banii împrumutaţi.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 20:39
Profesoara sinucigaşă din Piteşti avea datorii mari. Se împrumutase şi la cămătari

Tânăra fusese concediată în urmă cu două luni de la Facultatea de Litere, după ce a păcălit 22 de studenţi că vor beneficia de reduceri dacă vor plăti taxa de şcolarizare prin intermediul ei. După ce s-a văzut strânsă cu uşa atât de reprezentanţii universităţii cât şi de poliţie, profesoara a returnat banii printr-o cunoştinţă.

„A fost trimisă printr-o persoană necunoscută, un apropiat al doamnei profesoare întreaga sumă de bani şi a fost virată la casierie”, a declarat prof. univ. dr. Claudiu Ionel Didea, rector Universitatea Piteşti.

Femeia era cercetată pentru o fraudă de 27.000 de lei, lucru care i-a adus concedierea.

„Exista un dosar penal pe numele ei, fusese reclamată de mai mulţi studenţi pentru înşelăciune”, a precizat Dan Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

Tânăra locuia împreună cu bunicii, însă niciunul dintre ei nu ştia ce se întâmplă cu ea.

Anchetatorii spun că femeia făcuse în ultima perioadă mai multe credite la bănci, iar foştii săi colegi spun că tânăra se împrumutase chiar şi de la cămătari. Nimeni nu ştie ce a făcut cu banii. Fosta profesoară a fost găsită moartă de bunicul ei, după ce înghiţise mai multe medicamente. A lăsat două bilete de adio în care nu-şi motivează gestul dar îşi roagă familia să-i păstreze o amintire onorabilă.