Profesor de engleză din Călăraşi, acuzat că agresează sexual copii. Ce au păţit două eleve care au mers la meditaţie

Situaţie scandaloasă la Călăraşi. Un fost profesor care oferea meditaţii la engleză este acuzat că a agresat sexual două minore. Fetele, în vârstă de 13 ani amândouă, au povestit acasă cum individul le-a pipăit în zona intimă.

26 mart. 2021, 15:54
Profesor de engleză din Călăraşi, acuzat că agresează sexual copii. Ce au păţit două eleve care au mers la meditaţie

Profesor de engleză din Călăraşi, acuzat că agresează sexual copii. Îngroziţi de ce au auzit, părinţii au mers într-un suflet la Poliţie. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost reţinut iniţial de poliţişti pentru 24 de ore, însă, ulterior, instanţa a luat măsura arestului preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Serviciul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de suspect, cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

Profesor de engleză din Călăraşi, acuzat că agresează sexual copii. Ce au păţit două eleve care au mers la meditaţie

La data de 24 martie, oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Călăraşi, la locuinţa bărbatului bănuit de săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. Conform anchetatorilor, părinţii fetelor au reclamat faptul că profesorul de meditaţie al fiicelor lor le-ar fi pipăit pe acestea în zonele intime în timpul orelor. În urma percheziţiei domiciliare, din locuinţa bărbatului au fost ridicate mai multe dispozitive de stocare, potrivit Adevarul.

Bărbatul a fost reţinut la data de 24 martie, ulterior a fost prezentat instanţei care a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Conform poliţiştilor bărbatul nu predă în prezent la nicio şcoală, ci oferă meditaţii la domiciliu. În trecut, acesta a fost angajat la mai multe unităţi de învăţământ din oraş.

În urmă cu două luni, mai multe femei au fost agresate de un actor cu noscut din România. Raluca a declarat cum acesta a urmărit-o seara și cum a încercat să o violeze. Tânăra vine și cu un mesaj către toate fetele care au trecut prin asta.

„Veneam de la muncă, s-a întâmplat în data de 5 decembrie, la ora 21.30. Nu l-am simţit, nu ştiu de când era în spate, credeam că vrea să treacă pe lângă, i-am făcut loc, el m-a atacat, m-a prins de la spate, m-a strâns de gât și voia să mă bage în curtea unui bloc.

Alexander Zudor, actorul din Capitală acuzat de violuri în serie se deghiza când iesea să îsi pândească victimele. Acesta acorda o atenție deosebită vestimentației. Folosea haine închise la culoare, care să nu iasă în evidență. Purta bluze cu glugă și avea chiar o jachetă cu două fețe, pe care o întoarcea pe dos după fiecare atac.

Așa se explică faptul că nu se temea să atace în zonele unde existau camere de supraveghere. Bărbatul comitea agresiunile în apropierea locuinței sale, astfel ca se intorcea rapid acasă.

Agresorul și-a calculat fiecare pas și și-a analizat înainte toate victimele. Extrem de prudent, bărbatul nu ataca dacă ținta sa îl observa că o urmărește, iar în cazul în care tinerele începeau să țipe, fugea imediat.

Victimele au mărturisit că bărbatul le-a amenințat cu un cater. Deși era înarmat, în momentul în care femeile opuneau rezistență, atacatorul nu le rănea, ci fugea de la locul faptei. La fel acționa și dacă tinerele pe care le urmărea îl observau înainte de a se năpusti asupra lor. Renunța și se retrăgea acasă.

Citeşte şi: Taximetrist agresat de cliente pentru că le-a cerut să poarte mască