Profesor de la o şcoală din Capitală, reţinut pentru că a agresat sexual o elevă UPDATE

Un profesor de la o şcoală din Capitală este audiat de poliţişti, vineri seară, după ce o persoană a depus o plângere susţinând că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către bărbat.

30 mart. 2018, 16:48
Profesor de la o şcoală din Capitală, reţinut pentru că a agresat sexual o elevă UPDATE

UPDATE: Profesorul de la şcoala privată din sectorul 3 al Capitalei acuzat că ar fi agresat sexual o elevă a fost reţinut de poliţişti, cercetările fiind continuate de Secţia 13 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, anunţă Poliţia Capitalei.Potrivit Poliţiei Capitalei, la Secţia 13 de Poliţie s-a prezentat vineri o persoană care a reclamat că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către un cadru didactic de la şcoala unde urmează cursurile primare.

Antrenor de arte marţiale, acuzat că ar fi agresat sexual trei fetiţe. Bărbatul a fost reţinut

„În urma audierilor efectuate în cauză, precum şi a altor activităţi procedurale, bărbatul de 40 de ani, cadru didactic, a fost reţinut. Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Bărbatul a fost dus la audieri la Poliţie, cercetările în acest caz fiind continuate sub supravegherea procurorilor parchetului Judecătoriei Sector 3, pentru agresiune sexuală.

Citeşte şi Fetiţă agresată sexual chiar pe patul de spital. Un brancardier este cercetat de Poliţie