Profesor de matematică, acuzat că RACOLA minore pentru clienţii de pe Internet VIDEO

Un profesor de matematică de la un liceu din Drobeta-Turnu Severin este acuzat că încerca să convingă fetele să se dezbrace pentru clienţii de pe internet.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 12:52
Profesor de matematică, acuzat că RACOLA minore pentru clienţii de pe Internet VIDEO

Un cadru didactic din Drobeta Turnu Severin este bănuit că îşi rotunjea veniturile prin acţiuni care nu au nimic de-a face cu statutul de profesor şi, mai mult, desfăşoară activităţi de natură penală.

Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, profesorul racola fete, inclusiv minore, de la centrul de copiere pe care îl deţinea în oraş. O ziaristă l-a sunat pe profesor, i-a spus că e minoră şi i-a spus că vrea să lucreze la videochat. Dascălul s-a arătat mai mult decât interesat de colaborare. „Se poate să faci şi de acasă, dacă ai posibilităţi. Trebuie oricum să vin, să îţi fac poze, să îţi arăt. Vino cât poţi de repede în Severin, dar înainte trimite nişte poze cu tine să văd cum arăţi. O să lucrezi numai pentru clienţi străini. Aici se câştigă foarte bine, poţi să castigi mii de euro, înţelegi?„, i-a spus profesorul.

Acum, acesta nu mai recunoaşte însă nimic. „I-am spus părerea mea despre aşa ceva. Nu era vorba că aş face eu aşa ceva sau că aş putea să o angajez în aşa ceva. Pe undeva am luat-o ca şi o farsă de la o elevă, pentru că mi s-a mai întâmplat”, s-a justificat el. În urma articolului, reprezentanţii inspectoratului şcolar au declanşat o anchetă.

Pe lângă acuzaţiile de videochat, profesorul are postată pe pagina de Facebook poza unei domnişoare într-o ipostază lascivă. Pe numele profesorului a fost înregistrată o plângere penală.