Profesor de sport la Brăila, acuzat că a bătut o elevă care vorbea la telefon în timpul orei

Un profesor de sport din Brăila este acuzat că a agresat o elevă, în timpul orei de sport, dintr-un motiv halucinant.

19 mart. 2015, 13:47
Profesor de sport la Brăila, acuzat că a bătut o elevă care vorbea la telefon în timpul orei

Profesorul de sport Valeriu Moroianu de la Şcoala „Mihai Eminescu” a fost acuzat de bunica unei eleve că a bătut-o şi agresat-o pe nepoata ei la ora de educaţie fizică. Potrivit publicaţiei www.obiectivbr.ro, victima agresiunii se numeşte Salomea G., elevă în clasa a VII-a la Şcoala „Mihai Eminescu”. Miercuri, 11 martie, de la 14.00 la 15.00 a avut ora de educaţie fizică.

O elevă din Baia Mare, în stare gravă după ce a fost BĂTUTĂ de un coleg

Bunica fetei a povestit că Salomea şi alte patru fete stăteau pe banca pentru gimnastică, într-o parte a sălii, iar profesorul, din cealaltă parte, a strigat la ele să lase telefoanele. „Una dintre ele a strigat la el şi a spus că nu erau pe telefon. Au zis de trei ori, după care profesorul s-a ridicat şi a venit spre ele. Ea a rămas ultima pe bancă şi, mi-a spus fata, a venit peste ea, pe bancă, a luat-o de păr şi a lovit-o după ceafă. Abia a scăpat din mâinile lui şi a fugit o tură de sală cât a putut de repede. Ea mi-a spus că îi era frică că o prinde şi o omoară. Copiii s-au strâns toţi într-un loc şi el a alergat-o. După ce a scăpat din mâinile lui, pentru că în capul ei era că o omoară, a scos telefonul să sune la Poliţie. El atunci l-a înhăţat şi i l-a luat”, susţine bunica elevei. 

Ce spune profesorul
 
Pe de altă parte, profesorul crede că este victima uneia conspiraţii. „Ar trebui să scrieţi despre teroarea la care sunt supus de ani de zile aici în şcoală. Eu nu pun alcool în gură, dar mi s-a reproşat şi am fost sancţionat pentru că aş fi fost băut în timpul orei. Eu nu spun că sunt perfect, dar când mă înjură cineva, şi de ani de zile face fetiţa aia aşa, mă enervez. Dar eu nu am bătut-o, să fie lucrurile clare. Eu fac cu copiii activităţi suplimentare fără niciun ban şi dvs. spuneţi că am bătut-o? Dar să te înjure de ani de zile, să nu pot să-mi fac orele de ani de zile? Am vorbit şi cu bunică-sa, s-a liniştit, apoi iar a început. S-a dus în vestiar şi ţipa ca apucata”, a declarat profesorul Moroianu, pentru Obiectiv – Vocea Brăilei.