Profesor filmat de elevi cum stă întins pe o bancă din clasă: ”Domnu’, vreți să vă facem un masaj? Te pricepi? Și unde să-mi faci?”

Imagini șocante la un colegiu din Râmnicu Vâlcea. Un profesor a fost filmat de elevi când stă tolănit pe o bancă într-o clasă în fața unor elevi. Imaginile publicate în presa locală au ajuns și la Inspectoralul Școlar din Vâlcea, iar inspectorul general a anunțat că va face verificări.

20 ian. 2023, 14:27
Profesor filmat de elevi cum stă întins pe o bancă din clasă: ”Domnu’, vreți să vă facem un masaj? Te pricepi? Și unde să-mi faci?”

Imagini revoltatoare la Colegiul Național “Mircea cel Batran“ din Ramnicu Valcea! Profesorul Doru Gherzan a fost filmat în timp ce stă întins pe o bancă din sala de clasă în fața unor elevi. Potrivit ziaruldevalcea.ro, înregistrarile video sunt din timpul orelor de fizica ale profesorului Doru Gherzan.

Citește și: Noi reguli pentru admitere la liceu în 2023. Cum se face departajare pentru candidații cu medii de admitere egale la Evaluare Națională 2023

Într-una dintre înregistrări se poate auzi si un dialog destul de halucinant dintre profesorul Doru Gherzan și o elevă.

– Domnul, vreti sa va facem un masaj?

– Voi vreti sa ma omorati!

– Nu, nu! Doamne fereste!

– Te pricepi?

– Si unde sa-mi faci?

– Hei, pe spate! La coloana!

Citește și: Școlile ar putea angaja persoane necalificate să fie profesori, pentru cel mult un an școlar – proiect

Imaginile au ajuns și la Inspectoratul Școlar Vâlcea. Inspectorul general Mihaela Andreianu a transmis că va trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. ”N-am cuvinte. E halucinant!”.