Profesor lovit în cap cu ranga de un cunoscut interlop. Motivul conflictului e de-a dreptul halucinant!

Scene ireale în Borșa, Maramureș. Un profesor a fost bătut fără milă de un interlop. Atacatorul îl acuză pe profesor că vindea droguri în școală.

21 ian. 2022, 20:07
Profesor lovit în cap cu ranga de un cunoscut interlop. Motivul conflictului e de-a dreptul halucinant!

Profesorul se afla în mașină, iar la un moment dat un individ a venit și l-a atacat cu ranga. I-a spart mașina, apoi l-a lovit de mai multe ori în zona capului, conform unor surse.

Autorul agresiunii ar fi un interlop cunoscut din zonă. El susține că profesorul este, de fapt, dealer de substanțe halucinogene (etnobotanice) pe care le vinde copiilor.

Ce spun cei de la IPJ Maramureș

„În data de 15 ianuarie, la ora 00.07, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Aleea Tineretului, a fost agresată o persoană. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani din Moisei, a fost agresat de către două persoane, ocazie cu care i-au fost provocate și distrugeri la autoturism.

În urma evenimentului, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul a fost agresat fizic de către doi bărbați de 30 de ani respectiv 42 de ani, ambii din Borșa. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, a transmis IPJ Mamramureș într-un comunicat.

Poliția Borșa a fost sesizată despre acest incident, echipajele au sosit în nici două minute. Doar că atacatorul dispăruse deja fără urmă. Echipajul SMURD a preluat victima și a transportat-o la spitalul din localitate.

Oamenii legii au deschis o anchetă penală sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe, precum și sub aspectul infracțiunii de distrugere.

Citește și Prima şcoală din Bucureşti care trece în online în valul 5. 41 de elevi şi 11 profesori au COVID-19

Citește și Marius Budăi: „Profesorii au dreptate să fie nemulţumiţi. Comitetul interministerial va căuta soluţii să rezolvăm problema”