Profesorii Alinei Ciucu, în stare de ŞOC. Ce spun despre fosta lor ELEVĂ

Alina Ciucu, o tânară de 25 de ani, a murit după ce a fost lovită de o garnitură de tren ăn staţia de metrou Dristor 1, fiind împinsă pe şine de Magdalena Şerban, o femeie originară din Craiova.

15 dec. 2017, 18:54
Profesorii Alinei Ciucu, în stare de ŞOC. Ce spun despre fosta lor ELEVĂ

Alina Ciucu a fost inmormantata, vineri, in satul natal Listeava (judetul Dolj), fiind plansa de familie, de prieteni si de intreaga comunitate.

In ciuda faptului ca avusese o viata chinuita, Alina Ciucu a terminat in 2011 Liceul „Constantin Brancoveanu” din Dabuleni, luand BAC-ul cu note foarte bune.

Crima de la metrou: Magdalena Şerban regretă faptele şi a acceptat expertiza pshiatrică, conform avocatului acesteia

Dupa absolvirea liceului, Alina Ciucu a intrat la SNSPA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, sectia Publicitate, pe locurile cu taxa, fiind una dintre studentele foarte apreciate de profesori.

Radu Carp, unul dintre dascalii victimei, a postat un mesaj emotionant pe Facebook, in amintirea fetei: „Primesc vestea tragica: Alina Ciucu, fata care si-a pierdut viata la metrou, a fost studenta noastra, a fost prima promotie a sectiei Studii de Securitate in 2014! Inca nu imi revin si regret enorm pierderea suferita. O persoana nevinovata sa isi piarda viata in asemenea conditii… Dumnezeu sa o odihneasca!”.