Profesorul care a cerut poze nud unei eleve continuă să predea la alte două licee din oraș

Profesorul de matematică din Piatra Neamț, anchetat penal pentru hărțuirea sexuală a unei eleve, a demisionat doar de la liceul în care aceasta învața, continuând să lucreze la alte două licee din oraș.

27 ian. 2021, 09:54
Profesorul care a cerut poze nud unei eleve continuă să predea la alte două licee din oraș

Profesorul care a cerut poze nud unei eleve continuă să predea la alte două licee din oraș. Reprezentanții celor două unități școlare urmează să decidă dacă îi vor mai permite profesorului să lucreze în cadrul liceelor.  Profesorul este anchetat penal după ce a cerut poze nud unei eleve, în vârstă de 21 ani, de la o clasă de seral.

Citește și: Iubire pătimaşă la Vaslui. Şi-a reclamat la poliţie iubita cu 30 de ani mai tânără, după ce l-a păcălit să îi trimită zeci de mii de euro!

„Domnul profesor este titular în trei unităţi şcolare şi eu cred că nicio şcoală sau părinţii, elevii, nu vor accepta să aibă în faţă un profesor cu astfel de deviaţii de la conduita standard a unui cadru didactic. Astfel de oameni nu pot să lucreze în învăţământ” , a declarat Mihai Obreja, inspector şcolar general al ISJ Neamț

Eleva în cauză a fost insultată şi intimidată de directoarea adjunctă a liceului, după ce a reclamat că profesorul de matematică i-a cerut poze cu ea dezbrăcată. După ce profesorul a aflat de plângere, acesta i-ar fi trimis pe Facebook şi Whatsapp ameninţări şi injurii.

Profesorul care a cerut poze nud unei eleve continuă să predea la alte două licee din oraș. Ministrul Educației a anunțat că directoarea adjunctă a liceului la care activează profesorul care i-a cerut unei eleve poze nud și-a pierdut funcția.

Eleva l-a reclamat pe profesor la directoare și a cerut să se mute în alt liceu, fiindcă se simțea inconfortabil să mai meargă la orele de matematică. Când a aflat de plângere, profesorul Pirpigeanu a început să o înjure pe tânără: „cățea în călduri”, „handicapată curvă”, „jigodie ordinară”. Ar fi fost beat, s-a justificat el: „Era o oră târzie și am tras singur două damigene de vin […] deci eram în timpul liber când pot agăța câte c***e vreau.”

Mai mult decât atât, au urmat şi intimidări: „Sunt strănepot de judecător, frate de grefier, iubitul unei persoane din justiție, frate de polițistă”.