Profesorul de la Jean Monnet a fost arestat preventiv

Profesorul de sport de la Liceul Jean Monnet, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră, a fost audiat de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Iniţial, propunerea de arestare preventivă a fost respinsă, iar procurorii au cerut recurs. Magistraţii tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Profesorul poate face recurs.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 10:36
Profesorul de la Jean Monnet a fost arestat preventiv

Profesorul a declarat că a eleva s-a dus la el, s-a dezbrăcat şi s-a aruncat în pat. „Regret moral şi etic ce s-a întâmplat, am fost instigat, incitat să fac asta. Nu am crezut că se poate întâmpla. A venit la mine, s-a dezbrăcat , m-a aruncat spre pat și mi-a zis: Hai că știu că și tu vrei același lucru”, a spus profesorul în fața judecătorilor.

De cealaltă parte, comisia de profesori de la „Jean Monnet” care a analizat excursia la Predeal, a decis să o pedepsească pe fata cu nota 4 la purtare, pentru că a băut alcool şi din cauza scandalului care s-a iscat. De asemenea, au fost interzise excursiile la clasele VI – XII.

Mădălina Pamfile, iubita primarului constănţean, Radu Mazăre, a făcut dezvăluiri în cazul scandalului de la Liceul Jean Monnet. Tânăra a fost şi ea în excursia de la Predeal când se presupune că a avut loc violul de care este acuzat profesorul de sport.

Mădălina povesteşte că Oana, cea care l-a reclamat pe profesor, avea o pasiune pentru acesta de mai mult timp. În seara în care a avut loc presupusul viol, tânăra ar fi venit beată şi îmbrăcată provocator în clubul în care se aflau colegii ei şi nu s-a dezlipit de Octavian Vişan.

Iubita primarului din Constanţa povesteşte că eleva a fost cea care intrat în camera dascălului. Mădălina mai spune că profesorul de sport a avut grijă de elevii lui şi că Oana nu vrea decât răbunare pentru că a fost rănită în orgoliu.

VEZI AICI imagini cu elevele de la Jean Monnet, în excursia de la Predeal