Profesorul de pian acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două eleve a fost trimis în judecată

Elevele cu care profesorul a întreţinut relaţii sexuale aveau 12 şi 14 ani. Totul a ieşit la iveală în urmă cu o lună, după ce părinţii uneia dintre fete i-au citit jurnalul.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 08:21
Profesorul de pian acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două eleve a fost trimis în judecată

Tatar Gergely, profesorul de muzică de la Liceul de artă „Plugor Sandor” din Sfântu Gheorghe, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două eleve minore a fost trimis în judecată.

Cercetările au fost demarate în urma unei reclamaţii primite din partea părinţilor fetei de 14 ani, care au descoperit întreaga poveste din jurnalul fiicei lor. Oamenii au aflat cu stupoare că relaţia a început pe când copila avea doar 12 ani. Se pare că relaţia sexuală dintre profesor şi una dintre eleve s-a întins pe durata ultimilor doi ani. Profesorul de pian are 42 de ani.

Pentru faptele sale, bărbatul ar risca până la 18 ani de închisoare, dar procurorii au propus ca limită maximă doar 12 ani. Asta pentru că dascălul şi-a recunoscut fapta din prima clipă şi a colaborat cu procurorii pe parcursul anchetei.

Din rechizitoriu înaintat instanţei reiese că de cele mai multe ori profesorul întreţinea relaţii intime cu elevele sale acasă la el, unde părinţii ştiau că fetele lor fac repetiţii pentru concerte sau pentru concursuri. Aceştia erau încântaţi mai ales că profesorul nu le cerea bani pentru aceste lecţii.

Direcţiunea şcolii susţine că profesorul nu a mai avut abateri disciplinare şi că din punct de vedere profesional era foarte bun, elevii pe care îi pregătea fiind medaliaţi la diverse concursuri naţionale şi internaţionale.