Profesorul de sport de la Jean Monnet, acuzat de viol, se face reporter la Kanal D

Dan Vișan a acceptat oferta făcută de un post de televiziune pentru postul de reporter, asta după ce avea gânduri de ducă...la mănăstire. Între timp, el trebuie să se prezinte vineri în faţa magistraţilor de la judecătoria Sectorului 1, în procesul în care este acuzat că a făcut sex cu o minoră.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 08:02
Profesorul de sport de la Jean Monnet, acuzat de viol, se face reporter la Kanal D

Profesorul de sport de la Jean Monnet care a fost acuzat de o elevă că ar fi violat-o, a primit o ofertă de Kanal D, chiar în direct. Dascălului i s-a propus să devină reporter în cadrul emisiunii „Drept la ţintă”, potrivit adevarul.ro.

Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii, l-a întrebat dacă este interesat de un post în televiziune, iar profesorul de sport şi-a dat acordul în ceea ce priveşte angajarea sa ca reporter, astfel a fost îndrumat să se prezinte la „Resurse Umane” pentru a-şi întocmi actele necesare.

Dan Vișan trebuie să se prezinte vineri în faţa magistraţilor de la judecătoria Sectorului 1, în procesul în care este acuzat că a făcut sex cu o minoră. Vineri se va discuta despre ridicarea interdicției de a părăsi orașul.

În urma unei excursii, care a avut loc în luna actombrie a anului trecut, o elevă l-a acuzat de viol. Profesorul de sport a petrecut în spatele gratiilor 50 de zile.